Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг дей 2011 - анкета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
    Аз не се плаша от нищо, защото не се боря и за нищо. Искаше ми се да се пускам с коли в моя клас и кг, за да видя как вървим. Казах 2.0 защото при това положение влизат в клас С което е без ограничения ( имам предивд олекотяването).
    Аз съм точно във твоя клас и кг (въпреки че като коне съм доста по-малко ) Би ми било интересно въпреки това на свободните да се пробвам с теб.
    Last edited by Tune; d.m.y г., 16:29.

Comment

• Първоначално публикувано от Tune Покажи съобщение
      Аз съм точно във твоя клас и кг (въпреки че като коне съм доста по-малко ) Би ми било интересно въпреки това на свободните да се пробвам с теб.
      Нямаш проблеми

---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

Един въпрос... хората които са заплатили такса за участие и участват в някой клас, трябва ли да заплатят и такса за свободни стартове .
      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
        Нямаш проблеми

---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

Един въпрос... хората които са заплатили такса за участие и участват в някой клас, трябва ли да заплатят и такса за свободни стартове .
        Верният отговор е НЕ,таксса ще плащат само тези които не са платили за участие. картата на участник, която ще получите , заедно със състезателния ви номер важат за цялото мероприятие
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
          Аз като гледам даже май само клас А ще е мааалко по-драматично (освен ако не се появи някой с напълно изкорубен назобен варел и сликове)...

Бобо, да не се опитваш да събереш всичките награди на едно място... Разбирам, че и с дизел повера ще мачкаш
          Абе в клас дизел ще мачкам ма в Б ще ме спукат от бой пунтотата
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• А къде е клас "Г" (ГАЗЗЗЗ) питам аз? Да дойда да ви обгазя, да ви слепя ушите и да ходя... хаххаа
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
              А къде е клас "Г" (ГАЗЗЗЗ) питам аз? Да дойда да ви обгазя, да ви слепя ушите и да ходя... хаххаа
              Махай тия срамни дупки от колата и идвай в клас А да даваш газ не се спотайвай
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• понеделник е , вече има и прогноза за времето ,
                дано да важи за късния следобед че ми писна драг на мокро
                http://www.weather.com/weather/tenday/BUXX0005
                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Ухуууу и аз може да погледам

Поздрави
                  Under 400bhp makes baby jesus cry.
                  (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Махай тия срамни дупки от колата и идвай в клас А да даваш газ не се спотайвай
                    Сега имам много голяма финансова дупка да запълвам Всеки ден хвърлям пари в нея. Като му дойде времето ще има кола и за такива неща За сега само мога да дойда да гледам батките
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Имах желание да участвам но не се получиха нещата както си мислех.Леко далеко се получи от Силистра
                      Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Сега имам много голяма финансова дупка да запълвам Всеки ден хвърлям пари в нея. Като му дойде времето ще има кола и за такива неща За сега само мога да дойда да гледам батките
                        Ако дойдеш ще те изкарам на чартата на свободнитее двубои
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ще има ли някакво организирано тръгване от Софето (някаква среща нещо, ала-бала) или всеки се оправя както си знае..?
                          ще има

и като казах ще има ?? та кога и в колко
                          нещо като сборен Шел драгичево ??
                          Last edited by WhitePower; d.m.y г., 00:30.
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

• Защо Драгичево ? Минете по новата магистрала Люлин

Comment

• Първоначално публикувано от Tune Покажи съобщение
                              Защо Драгичево ? Минете по новата магистрала Люлин
                              аз от лозенец какво да правя на люлин , а тези от младост ???
                              за тва некво междино , дето от цяла софия да се събереме и да поемаме в колонка
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

A и друго да питам - да не стане като на Калояново "в 8.30 часа да сте там, иначе изпускате инструктажа и край" и реално той да се проведе в 11..? Защото ако пак е така, аз не виждам причина да ставаме в ранни зори и да отидем там да висим и да чакаме организацията да започне...
                                Аиде да не говориме глупости, те ти извадка никъде нямаше 8:30
                                Програма:
                                09:00 ч. – Отваряне на писта Дракон. Начало на обработването на документите на участниците.
                                10:15 ч. – Брифинг на участниците.
                                ..........

А става 11 защото разни закъснели които не виждат причина да стават, идват в 11. Та ако искате всичко да върви по план бъдете в оказания час от организаторите, защото е кофти 30 души да чакат 2-3 успали се...........

Comment

Working...
                                X